Waarom is website onderhoud belangrijk?

Website onderhoud tegen voordelig tarief

Website onderhoud

Speerpunten website onderhouden

Website onderhoud is uitermate belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat uw website snel blijft, gebruiksvriendelijk en veilig. Daarnaast brengt en goed onderhouden website ook andere voordelen met zich mee, bijvoorbeeld hoger ranken in Google zoekopdrachten (SEO). Website onderhoud heeft vier belangrijk speerpunten.

Website onderhoud punt 1: Updates

Het is van groot belang om een website up-to-date te houden. Dit geldt niet alleen voor de inhoud van de website, maar ook voor de software die erachter zit. Regelmatig verschijnen er updates voor bijvoorbeeld WordPress, plugins en thema’s, die ervoor zorgen dat de website beter beveiligd is, sneller laadt en beter werkt op verschillende apparaten.

Website onderhoud punt 2: Back-ups

Een back-up is een kopie van jouw website die je kunt gebruiken om de website te herstellen als er iets misgaat. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren bij een hack, een fout in de code of een menselijke fout. Het is daarom van groot belang om regelmatig back-ups te maken van jouw website.

 

 

Website onderhoud punt 3: Beveiliging

Een website is helaas nooit 100% veilig. Er zijn altijd hackers en andere kwaadwillenden die proberen om toegang te krijgen tot jouw website. Daarom is het van groot belang om jouw website goed te beveiligen.

Website onderhoud punt 4: Snelheid

Een trage website is een grote ergernis voor veel bezoekers. Als een website te langzaam laadt, dan zullen veel bezoekers de website verlaten voordat ze überhaupt de inhoud hebben gezien. Daarom is het belangrijk om jouw website zo snel mogelijk te maken.

Benieuwd wat Web Vormgevers voor uw bedrijf kan betekenen mbt website onderhoud?

Website onderhoud pakketen

Website onderhoud op maat

Basic

Hosting

SSL certificaat

Plugin en thema updates

Wekelijkse back-up

Website structuur aanpassen

Snelheid optimalisatie

Content toevoegen

vanaf €18,- per maand

Pro

Hosting

SSL certificaat

Plugin en thema update

Wekelijkse back-up

Website structuur aanpassen

Snelheid optimalisatie

Content toevoegen

vanaf €45,- per maand

Portfolio

Bekijk ons webdesign portfolio

Blom BV

Blom BV heeft jarenlange ervaring op het gebied van het verhuren en transporteren van dekschuiten. Blom BV is een familie bedrijf opgericht in 1953 en is gespecialiseerd in binnenstedelijke water transport. 

De website is gemaakt in de kleuren van de huisstijl en heeft als hoofddoel informeren. De “nieuwsflitsen” hebben een prominente plek op de homepagina, zodat klanten altijd up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen van Blom BV.

KitConnect

KitConnect is een kitbedrijf in Utrecht dat opereert op locatie. Op de website is een overzicht te zien van aangeboden diensten, met prachtige foto’s van geleverd werk. 

De website heeft een rustige uitstralingen met duidelijke call-to-action knoppen om het voor klanten gemakkelijk te maken om contact op te nemen. 

En nog veel meer!

Over onze website onderhoud service

Website onderhoud door experts

Het is belangrijk om een website up-to-date te houden en goed te onderhouden. Maar soms kan het lastig zijn om hier tijd voor te vinden, zeker als je al druk bent of de expertise niet in huis heb. 

Met onze dienst “Website Onderhouden” nemen wij het onderhoud van jouw website uit handen, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent.

Onze website onderhoud dienst is gefocust op de bovengenoemde speerpunten: Updates, Back-ups, Beveiliging en Snelheid. 

Ontvang vandaag nog vrijblijvend een offerte.

Wij doen graag een kopje koffie en bespreken de mogelijkheden

Contact

Ontvang vrijblijvend een offerte

Heeft u vragen over ons bedrijf of onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het formulier of telefonisch.

06 - 43883226