Diensten

Web Vormgevers biedt een scala van verschillende diensten aan. Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan gerust contract met ons op.

Diensten

Alle webdesign skills onder 1 dak

Websites maken

Websites bouwen vereist kennis van webontwerp, -ontwikkeling en -beheer om effectieve en aantrekkelijke online aanwezigheid te creëren. 

Content writing

Content writing is de kunst van het schrijven van effectieve en boeiende teksten die bedoeld zijn om een specifiek doel te bereiken, zoals het informeren, overtuigen of entertainen van de lezer.

Nieuwsbrief service

Onze nieuwsbriefservice stelt bedrijven in staat om regelmatig contact te onderhouden met hun abonnees door middel van nieuwsbrieven, waardoor het mogelijk is om informatie te verstrekken en de betrokkenheid van klanten te vergroten.

Hosting

Een website is “live” doormiddel van hosting. Hosting is een server waar jouw website op staat die beschikbaar is gemaakt voor het internet. Wij bieden deze dienst zodat uw website meteen live kan na ontwikkeling. 

Logo design

Een goed ontworpen logo is een van de belangrijkste elementen van de visuele identiteit van een bedrijf. Het is de eerste indruk die klanten hebben van uw bedrijf en kan een krachtige impact hebben op hun perceptie van uw merk. 

Fotografie

Het belang van kwalitatieve fotografie op uw website mag niet worden onderschat. Bezoekers worden aangetrokken door visuele elementen, en professionele foto’s kunnen uw merk helpen onderscheiden van concurrenten.

Audio

Wij bieden verschillende audio diensten aan, zoals het maken van soundtracks voor reclames, videos en veel meer!

Webshops

Het opzetten van een goed ontworpen en gebruiksvriendelijke webshop kan een uitdaging zijn, maar met de juiste webshop diensten kunt u snel en gemakkelijk een professionele webshop creëren.

Webdesign proces

Bij het opzetten van websites of leveren van andere diensten, maken wij gebruik van een unieke en succesvolle werkwijze.

Website kosten

Hoe veel kost een website laten maken?

De kosten voor het laten maken van een website kan sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de functionaliteiten, het ontwerp, de complexiteit en de grootte van de website.

De kosten voor een website beginnen bij €899, maar voor elke website zullen wij een op maat gemaakte, vrijblijvende offerte toesturen.

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de knop hieronder en bekijk onze opties.

Kosten extra diensten

Wat kosten de andere diensten?

Dienst

Prijs

Webshop

Op Aanvraag

Content schrijven

Vanaf €199,-

Nieuwsbrief service

Vanaf €199,-

Hosting (inclusief site onderhoud)

Vanaf €18,- per maand

Logo design

Vanaf €249,-

Fotografie

Vanaf €179,-

Audio

Vanaf €249,-

Contact

Ontvang vrijblijvend een offerte

Heeft u vragen over ons bedrijf of onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het formulier of telefonisch.

06 - 43883226